Prvi ručnio rađeni bilbord na Zlatiboru

‘’Coca-Cola’’ sistem u Srbiji otkrio je na Zlatiboru prvi ručno rađeni bilbord  povodom najave početka emitovanja serijala „Coca-Cola putovanje-nezaboravni ukusi Srbije“. Neka od najautentičnijih jela iz cele Srbije biće predstavljena i modernizovana kroz 12 uzbudljivih epizoda koje će biti emitovane u narednom periodu na zvaničnoj ‘’Coca-Cola’’ Facebook stranici.

Višemesečna izrada bilborda poverena je vrednim i veštim pletiljama sa Zlatibora. Prepoznatljivi logo ove kompanije uklopljen sa etno motivima u potpunosti je ručno izvezen.

-‘’Coca-Cola’’ je odavno neizostavni deo naših obroka, ali, sada smo želeli da odemo i korak dalje i pokažemo da je ‘’Coca-Cola sjajan par’’, ne samo modernim obrocima već i nekim tradicionalnim, pomalo zaboravljenim lokalnim jelima. Ono što nam je takođe bilo veoma važno je da, kao i uvek do sada, kroz ovaj projekat podržimo lokalnu zajednicu tako što ćemo pored recepata u čitavu ideju uključiti i stare zanate, te otud i ručno rađeni bilbord. Duboko smo uvereni da je snaga našeg brenda u činjenici da može postati deo svakog aspekta zajednice u kojoj posluje i uzvratiti joj ostavljajući zajedničko nasleđe upravo kroz ovakve projekte –  izjavila je Tanja Petrović, marketing direktor ‘’Coca-Cola Srbija’’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *