Otvorena letnja sezona na Torniku

Skijališta Srbije i Turistička organizacija Zlatibor obeležile su 12. juna prigodnom manifestacijom  početak letnje sezone u Ski centru ‘’Tornik’’. Ta sezona ovde je počela gotovo mesec dana ranije nego prethodnih godina. Prvog dana korišćenje sadržaja bilo je besplatno za sve posetioce.

Ovde je, podsećamo, svima na raspolaganju šestosedna žičara za panoramsku vožnju, staze za ‘’mountain bike’’ i ‘’mountain cart’’, pešačke ture i adrenalinski sadržaji poput boba na šinama, zip-lajna i tjubinga. Na Torniku su u ponudi i avantura park, multifunkcionalni teren za košarku, tenis i mali fudbal, kao i mini golf.

Tokom leta posetioce Tornika očekuju i novi sadržaji. Pored osvetljenja u multifunkcionalnom terenu i svlačionica, u ovom centru se radi parterno uređenje, a dobiće i novi sadržaj – veštačku stenu. Sadržaji u ovom planinskom centru će turistima biti na raspolaganju svakog dana u periodu od 11 do 17.30 časova.

Vršilac dužnosti direktora ‘’Skijališta Srbije’’ Dejan Ćika rekao je da je početak letnje sezone na Torniku pripremljen ranije zbog odličnih vremenskih uslova i velikog interesovanja turista. ‘’Skijališta Srbije’’ i ovog leta organizuju promotivne pakete, tako da će svi oni koji vole planinski biciklizam, adrenalinske i avantura sadržaje moći da u određenim terminima ostvare popust od 15 posto na cenu sadržaja. Već od 7. jula počinje prvi promo vikend, u pitanju je ‘’Bike-mountain cart vikend’’, a nakon njega će uslediti još tri promo perioda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *