Tri koncerta za tri dana grupe ”S vremena na vreme” u Užicu

O dva muzička događaja različitog žanra iz sličnog ugla se govori ovih dana u Užicu. Reč je o koncertima poznatih muzičara, za koje su karte brzo prodate.

Najpre je publika razgrabila ulaznice za svirku grupe ”S vremena na vreme”, zakazanu za sutra uveče u Gradskom kulturnom centru. Stari muzički majstori iz benda koji postoji već 45 godina i u ovim vremenima popularni su u gradu na Đetinji.

U toj potrazi za kartom više oglasila se ovih dana uprava užičkog GKC-a i najpre potvrdila ogromno interesovanje za prvi koncert benda ”S vremena na vreme” najavljujući i drugi: ”Poštujući želju svih naših sugrađana koji su želeli da ih slušaju uživo, a nisu uspeli da obezbede na vreme karte, Gradski kulturni centar organizuje i drugi koncert ove legendarne grupe, zakazan za subotu 25. marta sa početkom od 21 časa. Cena ulaznice iznosi 800 dinara i može se nabaviti u GKC-u, broj karata je ograničen”, naveli su u prvom saopštenju za javnost.

A narednog dana od njih je stiglo i drugo:  ‘’Grupa  ”S vremena na vreme” i treći put u Gradskom kulturnom centru! Zbog ogromnog interesovanja publike i rasprodata dva koncerta, u nedelju 26. marta sa početkom od 21časa na programu je još jedan koncert. Cena karte je 800 dinara i mogu se svakog dana nabaviti na blagajnama GKC-a, a karte će takođe moći da se kupe u petak i subotu uveče u vreme prva dva koncerta”. Dakle, tri koncerta popularne grupe u samo tri dana.

amira-medunjaninVeliko interesovanje u Užicu vlada i za nastup bosanske pevačice sevdaha Amire Medunjanin, zakazan ovde za 27. mart, i to u još većem prostoru – sali Narodnog pozorišta. Doznajemo da su već rasprodate sve karte i za taj muzički događaj, prodavane po ceni od 1.000 dinara za mesto u parteru i 900 dinara na balkonu. Amira u Užicu, posle svoje nedavne turneje po SAD i Kanadi, peva i pesme sa svog novog albuma ‘’Damar’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *