U hotelu ‘’Olimp’’ još jedan bazen i novi velnes centar

Jedan od najposećenijih zlatiborskih turističkih objekata godinama prepoznatljiv po velikom otvorenom bazenu, hotel ‘’Olimp’’ čiji je vlasnik nekad proslavljeni košarkaš Dragan Kićanović, dobio je nedavno novi vredan sadržaj – velnes centar ‘’Hedona’’ u kome je još jedan bazen. Reč je o moderno opremljenom centru za opuštanje, aktivan odmor i oporavak na oko 1.400 kvadrata, smeštenom na donjem nivou hotela s mogućnošću izlaska na otvorenu hotelsku terasu.

12-hotel-olimp-na-zlatiboru   ‘’Hedonu’’ čine zatvoreni bazen sa regulisanom temperaturom i đakuzijem, teretana, parno kupatilo, finska sauna, biosanu, kaldarijum sa slanom sobom, vežbaonice, prostori za razne vrste masaža i drugo. Radno vreme je svakog dana od 9 do 21, a petkom i subotom do 23 časa. Celodnevna ulaznica za odrasle košta 2.200 dinara, tročasovna 1.300, a za decu upola jeftinije.

Novoizgrađeni velnes centar otvorili su predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović i direktor hotela ‘’Olimp’’ Miodrag Ilić. Po Stamatovićevim rečima, Dragan Kićanović je uložio svoje ime i novac u ovo zdanje na Zlatiboru i hotel ‘’Olimp’’  je do sada uvek bio pozitivan primer turističke privrede Zlatibora, njen najbolji promoter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *