”Erski kabare” u Čajetini i na Kraljevom trgu

plakat_2016Tokom vikenda koji predstoji erski humor ponovo oživljava u svojoj postojbini. U Čajetini i na Zlatiboru, u petak i subotu u večernjim satima, održava se Letnji ulični ”Erski kabare”. Parada smeha, erskog duha, klovnova, dobrog aforizma, uz poznate izvođače. Događaj organizuju čajetinska biblioteka ”Ljubiša R.Đenić” i TO Zlatibor, a pokrovitelj je opština Čajetina.

”Erski kabare” se najpre predstavlja u Čajetini, u petak od 19 časova na platou ispred biblioteke. Počinje animacijom uličnih svirača i klovnova, a nastavlja muzikom zrenjaninskog ”Big benda”. Sledi svečano otvaranje kabarea, pa objavljivanje rezultata konkursa za aforističare na temu ”Ne talasaj nego glasaj” i dodela nagrada. Veče će upotpuniti ”Smešna strana Zlatibora”, posle koje nastupa glumac Goran Sultanović sa svojim kabareom, a sve se završava muzikom za ples.

Isti takav program priređuje se u subotnje veče na Zlatiboru. Tada će ‘Erski kabare” na Kraljevom trgu biti predstavljen posetiocima ove planine i meštanima, kao jedan od mnogobrojnih sadržaja ”Zlatiborskog kulturnog leta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *