Rekord u letnjoj poseti Torniku

DSCN2043U Ski centru ‘’Tornik’’ na Zlatiboru ovih dana je ostvarena rekordna dnevna posećenost centra od otvaranja letnje sezone, kada je ovdašnje sadržaje ‘’Skijališta Srbije’’ koristilo više od hiljadu turista.
Kako saopštavaju iz JP ‘’Skijališta Srbije’’, svi oni koju su odlučili da leto provedu na planini imaju mogućnost da ostvare 10 odsto popusta na sadržaje na Torniku, tako što će preuzeti flajer ‘’Skijališta Srbije’’ u centru Zlatibora. Do sada je više od 100 turista iskoristilo tu mogućnost i uživalo u adrenalnskim i zabavnim sadržajima u ovom planinskom centru.

DSCN2053

Tornik posetiocima Zlatibora nudi mnogobrojne mogućnosti, kako za odmaranje tako i za sportske aktivnosti, jer se u ovom centru može igrati mini golf, košarka, mali fudbal, tenis, voziti specijalna planinska vozila, mountain cart. Za planinski kart predviđene su posebne staze, a za ljubitelje planinskog biciklizma obeleženo je više od 20 kiliometara staza za downhill i cross country vožnju. Za adrenalinske zavisnike tu je bob na šinama, novi Avantura park, kao i tjubing staza. Za turiste koji vole da uživaju u prirodi žičara radi za panormasku vožnju.

DSCN2054Tokom vikenda se na Torniku održava velika internacionalna downhill trka u organizaciji biciklističkog kluba ‘’Full Control Bike’’ i ‘’Skijališta Srbije’’, na kojoj se očekuje veliki broj takmičara iz zemlje i inostranstva. Planinski centar Tornik za posetioce radi svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 10.30 do 17 časova. Turisti koji nemaju sopstveni prevoz mogu iskoristiti organizovan prevoz iz centra Zlatibora sa polascima u 10.30 i u 14 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *