‘’Regina’’ osmomartovski poklon Užičankama

Užičke dame će za svoj praznik, 8. mart, na poklon dobiti koncert grupe ‘’Regina” u Gradskom kulturnom centru. Ovaj bend mnogi prepoznaju po hitovima ”Ljubav nije za nas”, ”Sanjaj”, ”Ne pitaj me”, ali i po sjajnoj obradi pesme ”Bijelog dugmeta” – ”Izgledala je malo čudno u kaputu žutom krojenom bez veze”.

unnamed (2)”Regina” ove godine slavi 25 godina postojanja. Tim povodom objavljena je njihova autobiografska knjiga, koja nosi naziv kao i njihov najveći hit – ”Ljubav nije za nas”. Nju su nedavno predstavili na konferenciji za novinare u užičkom GKC-u kada su najavljivali osmomartovski koncert.

Bend će svoj jubilej proslaviti i serijom koncerata koja upravo započinje u Užicu. Svaki posetilac ovog nastupa dobiće na poklon CD njihovog koncertnog albuma snimljenog prošle godine u Sarajevu.

Ovaj sastav iz BiH devedesetih godina je bio jedan od najtiražnijih bendova sarajevskog ”Diskotona”. Potom su imali veoma ozbiljan i zapažen nastup na ”Evroviziji” sa pesmom ”Bistra voda”, a crnogorska publika ih pamti kao predgrupu benda ”Rolling stones” u Budvi.

Karte za ovaj muzički dogadjaj (po ceni 300 dinara u pretprodaji, a 500 na dan koncerta) mogu se kupiti na biletarnici GKC-a. Početak svirke zakazan je za 20 časova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *