Veselo u najluđoj noći na Kraljevom trgu

DSCN1001Pravo novogodišnje veselje bilo je na ulasku u 2016. godinu na Kraljevom trgu u centru Zlatibora. Na pozornici kod jezera, oko koje se okupilo više od 10.000 ljudi, pevao je Sergej Ćetković, a s prvim minutima Nove godine zasvirali su trubači orkestra Radiše Vitezovića.

Igralo se i pevalo u najluđoj noći na zlatiborskom trgu. Opšte veselje nastupilo je kad su brojke na displeju velikog sata u vrhu bine pokazale da je istekla stara i počela nova godina. Nikome nije smetala ponoćna hladnoća od minus 15, a neki si se grejali kuvanim vinom. Priređen je veliki vatromet, koji je obasjao nebo iznad jezera. Sadržaji na Kraljevom trgu se nastavljaju, večeras ovde nastupa ”Hari Mata Hari”.

A novogodišnjih programa s poznatim zabavljačima ima i u hotelima, restoranima i kafeima na Zlatiboru. Poseta ovoj planini je odlična, procenuje se da oko 30.000 gostiju ovde boravi ovih dana. Direktor Turističke organizacije Zlatibor Arsen Đurić podseća da je 2015. godina sa 1,4 miliona noćenja oborila rekord u istoriji zlatiborskog turizma i očekuje da će ova takodje biti vrlo uspešna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *