Sergej, Haris, Goca, Hari tokom novogodišnjih praznika na Zlatiboru

Zlatibor, Kraljev trg u novogodisnjoj noci, foto M.SimicNajposećenija planina u Srbiji Zlatibor za ovaj doček Nove godine nudi svojim posetiocima bogate muzičke sadržaje i zagarantovan provod. Na Kraljevom trgu 31. decembra uveče nastupa Sergej Ćetković, a 1.januara nas očekuje koncert grupe ”Hari Mata Hari”.

Pored Sergeja Ćetkovića, koji će u najludjoj noći na pozornici kod ”Zlatnog bora” pevati svoje najveće hitove, okupljeni će imati priliku da slušaju i trubački orkestar Radiše Vitezovića, uz aktraktivan vatromet. Najmladji gosti Zlatibora moći će uoči dočeka da uživaju u dečjoj predstavi ”Deda Mraz i Zeka Lepotan” koju izvodi pozorište ”Smajli”.

Poseban novogodišnji provod biće u hotelu ”Palisad” gde goste u Novu godinu uvodi Haris Džinović, a već sledeće večeri u tom ugostiteljskom objektu pred publiku izlazi Goca Tržan. Hotel ”Mona” 31. organizuje svečanu večeru isključivo za svoje goste, koji će to veče slušati Mirnu Radulović i ”Vivo bend”. A sastav ”Istok-zapad” zabavljaće posetioce hotela ”Olimp”, kojima će biti služena svečana večeru na bazi ”švedskog stola”.

Kao i uvek, novogodišnje žurke za pamćenje organizuju se u zlatiborskim restoranima, kafeima i diskotekama. Tu se cene dočeka po osobi kreću od 1.500 dinara do 80 evra, u zavisnosti od kvaliteta objekta i bogatstva ponude. Najsadržajniji program pripremio je kafe klub ”Vendom” u centru. Tu će 27. decembra nastupiti ”Ministarke”, dan kasnije Aco Pejović, a za Novu godinu klavijaturista Saša Kocić Koce, di-džej Arsa i pevačice Mira i Marinela. Već 4.januara pred goste ”Vendoma” izlazi popularna Seka Aleksić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *