Gde će mladi Užičani za Novu godinu?

jelka nova godinaZa najludju noć i njenu ‘’reprizu’’ Užičani će ostati uskraćeni za neki od očekivanih muzičkih sadržaja na gradskom trgu. Ali već 2. januara najavljen je koncert Željka Samardžića na ovom prostoru pred užičkom publikom. Prema izjavi Bobana Perišića, direktora Turističke organizacije Užice, naš grad nema dovoljno novca u budžetu da dovede neko zvučno muzičko ime I za novogodišnju noć.

-Moguće je da dosta naših sugradjana Novu godinu provede na Zlatiboru, koji će imati koncerte na Kraljevom trgu. Pa da ne bismo uzaludno trošili ogroman novac na svirku koju će pratiti mali broj ljudi, odlučili smo da koncert Željka Samardžića ostavimo za 2. januar, sa početkom u 21 čas – rekao je Perišić.

Za one koji planiraju da dočekaju Novu godinu izlaskom u restoran, kafanu ili diskoteku, ‘’Era media’’ istražuje ponudu užičkih ugostitelja.

Restorani:

-Da dočekate Novu godinu u Kući dobre hrane i vina ”Aleksandar” , uz orkestar ”Djeram”, potrebno je da izdvojite od 35 do 45 evra

-U restoranu ”Kneginja” nastupa tamburaški orkestar ”Dukat”: večera, kafa i aperitiv koštaće vas 2.600 dinara

-Hotel ”Zlatiborska noć” na Beloj Zemlji organizuje proslavu u svom restoranu, uz svirku ”Džoker” benda i bogatu večeru, po ceni od 30 evra po osobi

Diskoteke:

  • U klubu ”Skala” se ne naplaćuje ulaz, nastupaju DJ Ila i DJ Ristan
  • Noćni klub ”Garaža” daje slobodan ulaz, uz DJ Krčmara
  • Diskoteka ”Kontra” takodje besplatno organizuje novogodišnju žurku

Lokali i kafići:

  • U ”Kongu” na Rakijskoj pijaci nastupa Nenad Grašilović – Grašak, cena rezervacije je od 10 do 15 evra
  • Kafe ”Kuba” takodje ima uživo muziku, sviraju Igor i Gaja, cena ulaznice je 300 dinara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *